Ābolu etiķa mērces kulinārijai 

No ābolu etiķa top tik daudz dažādu labu produktu! Mūsu uzņēmumā radītās mērces būt brīnišķīgs eksperiments un piedeva jūsu virtuvēs topošajiem ēdieniem vai arī - burvīga dāvaniņa ! Tās ērti iegādājamas ŠEIT!

Nav noslēpums - cilvēks arvien meklē ko jaunu, jo ar esošo un ierasto kulinārijas jomā nepietiek! Šādi nepārtraukti meklējumi nav tikai gardēžu lauciņš, bet izaicinājums arī mums - radīt arvien ko jaunu, par ko prieks kā pašiem, tā jums. Ieskaties, kas interesants mums tapis!

Salātu mērce KLASIKA (olīveļļa, ābolu etiķis, medus,
svaigi zaļumi -baziliks, timiāns, pētersīlis, piparmētra.) 136 ml

Bez milzīga pārsteiguma, taču ar tik ierastām, kvalitatīvām, gardām piedevām. Svaigie zaļumi vienmēr atgādinās par vasaru, ābolu etiķis piedos skābumiņa noti, bet medus to līdzsvaros ar savu saldumu. Ja reiz klasika, tad noteikti piemērota visdažādākajiem salātiem, gaļas ēdieniem. Atliek eksperimentēt! 

 

Salātu mērce ĶIPLOCIŅŠ (olīveļļa, ābolu etiķis, medus , svaigi zaļumi -
baziliks, timiāns, pētersīlis, piparmētra, ķiploks) 136 ml

Ja jūs nebiedē tik spēcīga garša, kāda ir ķiplokam, tad šī mērcīte iederēsies jūsu kulinārajā arsenālā. Zaļumu buķete reibina ar aromātu, bet tikmēr ābolu etiķis un medus rada saldskābu kompromisu. Viss kā nākas!

 
 

Salātu mērce SALDSKĀBĀ AR AVENĒM (olīveļļa, ābolu etiķis, medus , svaigi zaļumi -
baziliks, timiāns, pētersīlis, piparmētra, svaigas avenes) 136 ml

Izklausās neparasti un tā arī ir! Nereti ogas tiek izmantotas mērcēs un marinādēs, jo tām jau pašām par sevi piemīt saldskābas nianses, kas ietērptas ogai raksturīgajā garšā. Avene ir viena no tām īpaši aromātiskajām un gardajām ogām, kas tikai un vienīgi papildina pārējās sastāvdaļas.