Ieskats- kā rudens raža pārtop par etiķi!
21. janvāris, 2020 pl. 11:25,
1 komentārs
Lūk,kā notiek process: Mēs salasām ābolus, - 💦rūpīgi nomazgājam un izšķirojam 💥sasmalcinām ⏏spiežam sulu 🌡iegūto 100% ābolu sulu liekam raudzēties, nepievienojot raugu!!♻ beidzoties rūgšanas procesam, NOGATAVINĀM💥iegūto dabīgo produktu ( bez konservantiem, krāsvielām umtl.piedevām) , nefiltrētu, nepastarizētu iepakojam pārtikai atbilstošos iepakojumos!Raudzēšanas process :)
♻ beidzoties rūgšanas procesam, etiķis tiek NOGATAVINĀTS💥
Šajā procesā etiķim veidojās SĒNE, kas ir apliecinājums tam, ka produkts ir ''dzīvs'' un ir saglabāti sākotnējie enzīmi, minerālvielas un mikroelementi.
Šāda izskatās ETIĶA MĀTE jeb sēne,kas izveidojas trauka augšpusē, etiķim gatavojoties un uzglabājoties :) Sākotnēji tā ir plānas plēvītes veidā, kas aug arvien biezāka.
1 komentārs - Ieskats- kā rudens raža pārtop par etiķi!
Arnis - 20. maijs, 2020 pl. 16:55
Izskatās varen ineteresanti! Malači, tā turpināt.
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.