Ja šajā siltajā vasarā vēlies palutināt sevi ar garšīgu, grillā ceptu gaļiņu, GATAVO PATS, izmantojot ĀBOLU ETIĶI!
Recepte:
Ņemam sev vēlamo gaļu (vista, cūkgaļa vai liellops), sagriežam, pievienojam sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un citas sev vēlamās garšvielas, un pievienojam ĀBOLU ETIĶI- dabīgo ( tikai ne lielveikalos piedāvātos). Etiķa daudzums liekams pēc savām sajūtām un garšas kārpiņām, katrs veidojam sev tīkamo garšu. Visu kārtīgi samaisam, ieteicams traukam uzlikt vāku un kārtīgi izkratīt, lai gaļa paliek mīksta. Pēc 4-6 stundām (atkarīgs no gaļas veida) kuram uguntiņu un lutinām sevi :)